Autókozmetika

Tisztelt Érdeklődő!

Cégem 2009 óta folyamatosan használt gépjármű értékesítésével foglalkozik Mór főutcáján, ahol évente már több mint 150 járművet készítünk fel értékesítésre kívül belül egyaránt. Nagy tapasztalatunk van a járművek karbantartásában, amihez mostantól hozzájárul az új professzionális és technológiailag kiforrott eszközünk is.

 

Be szeretném mutatni Önnek cégünk legújabb szolgáltatását, amely nem más, mint a

Gőz technológiás autókozmetika!

 

Az általunk használt eszköz a méltán népszerű teljesen ÖKO technológiával, vegyszermentesen működő Optima Steamer gőztisztító berendezés.

Gőztisztítónk 130 °C-os gőzzel foltmentesen, alig 4 liter víz felhasználásával 15 perc leforgása alatt tisztára varázsolja járművét, ráadásul a talajjal maximum 0,2 liter víz fog érintkezni, így is minimálisra csökkentve a pazarlást.
A gép képes az ajtó falcos és nehezen hozzáférhető rések tisztítására, továbbá kárpittisztításra és fertőtlenítésre is. Mindezek mellett a szellőztető rendszer pormentesítésére is remekül alkalmas.
A folyamat befejeztével az eredmény elképesztően látványos lesz, hiszen a jármű vízkőmentessé válik és az UV sugarak által elvesztett esetleges árnyalatokon kívül az eredeti fényében láthatjuk újra a fényezést.

Az esetleges karcolások és sérülések természetesen nem tűnnek el nyomtalanul, de igény esetén nagy valószínűséggel ennek orvoslásában is segítünk Önnek!

Legolcsóbb külső tisztításunk már 1800 forinttól elérhető, de szeretném figyelmükbe ajánlani kedvező csomagajánlatainkat, melyekkel még kedvezményesebben tudja igénybe venni szolgáltatásunkat.

Bízom benne, hogy környezettudatos vállalkozásunkkal felkeltettem figyelmét és együttműködésünkkel hozzájárulunk szűkebb környezetünk védelméhez, ami jelen esetben kézzel fogható ténnyé válik!

 

                                                                                                                             Daru Péter

 

Árlistánk ide kattintva megtekinthető.