Rólunk

Autóvásárlás előtt állsz?

Ha használtautó vásárlás előtt állsz, akkor ezen a honlapon olyan hasznos információkat találsz, amik számodra fontosak és hasznosak lesznek, és ráadásul sok kellemetlenségtől is megóvhatnak.

Valószínűleg Te is úgy vagy vele, hogy egyáltalán nem könnyű eldönteni milyen autót és hol vegyél. Bizony a választás sokszor nehéz, mert sok használtautó van a piacon és egy rossz választás csalódottságot és további plusz költséget jelenhet számodra. De mit tehetsz annak érdekében, hogy jó autót válasz és megbízható helyről?

 

Miért éri meg a Kofferautó Kereskedést választani?

Nálunk minden járművet alapos vizsgálatnak vetünk alá hogy, a lehető legjobb minőséget és árat biztosítsunk eladóinknak és vevőinknek egyaránt.

 

A cégfilozófiánk: „Minőséget elérhető áron mindenkinek!”

 

Szeretnénk megbízható, minden napos használatra és hosszú távon alkalmas járműveket forgalmazni.

Más nagykereskedésekkel szemben nem csak a többmilliós „autócsodákat” vásároljuk fel és értékesítjük tovább.

Célunk pozitív tapasztalatot átadni tevékenységünkről és cégünkről a Kofferautó Kereskedésről partnereinek.

 

A cégről bővebben, referenciák:

A Biokoffer Kft. 2009-ben alakult, dinamikusan fejlődő használtautó kereskedés. Az évek során a móri régió legmeghatározóbb minőségi használt jármű kereskedése lettünk. Személy és kis haszonjárművek területén egyaránt.

A vállalkozás alapítója és tulajdonosa Daru Péter már több mint 20 éve foglalkozik autóértékesítéssel, (autószalonokban értékesítőként több új és használt autómárkával került napi szinten kapcsolatba), hiteles tapasztalatát a minőségi beszerzések területén kamatoztatja.

Minőségi kiszolgálás megvalósításában kereskedő munkatársunk Benis Gábor kereskedelemben szerzett több mint  30 éves szakmai tapasztalata a garancia.

Büszkék vagyunk a múltunkra, hogy a mai gazdasági válság közepette is sikerült nem csak túlélnünk, hanem évről évre gyarapodnunk és fejlődnünk. Ebben segített ügyfeleink bizalma és elégedettsége is.

 

Szolgáltatásaink:

  • Járművek műszaki átvizsgálása akár vizsgasoron.

TÉRÍTÉSI DÍJ MENTESEN!

  • Minden járművet előzetes eredetiség vizsgálatnak vetünk alá.
  • Külső-, belső állapot részletes felmérése beszámításnál és eladásnál egyaránt, festékvastagság részletes ismertetésével.
  • Amennyiben szükséges a motor állapotát zöldkártyás méréssel ellenőriztetheted partnerünknél (térítési díj ellenében).
  • A jó döntés meghozatalában segítünk. Azonnal adásvételit és számlát adunk, segítünk lemondani eladott autód biztosítását vagy az új biztosítást megkötni újonnan vásárolt autódra. Megkímélünk a hosszadalmas ügyintézéstől és várakozástól.
  • Győződj meg személyesen milyen biztos helyről vásárolni! Legyél Te is elégedett vevő vagy eladó a Kofferautó partnereként!
  • Várunk barátságos légkörben és személyre szabott árajánlatokkal irodánkban!

Köszönöm, hogy elolvastad cégünk bemutatkozó sorait!